Review aspirator Rowenta Compact Power RO3786

Dacă ești în căutarea unui aspirator fără sac, performant, ușor de utilizat și depozitat, Rowenta Compact Power RO3786 beneficiază de toate aceste atuuri, dar și de multe alte caracteristici în plus.

Murdăria ne dă bătăi de cap tuturor, așa că un aspirator eficient este mai mult decât necesar. Rowenta Compact Power RO3786 curăță toate suprafețele, dar se evidențiază mai ales în cazul suprafețelor dure, asigurând cele mai bune rezultate de aspirare.

Mai mult decât atât, aparatul este dotat cu două niveluri de filtrare, iar datorită acestora – aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786 captează chiar și cele mai mici particule de praf de pe suprafețe.

Astfel, nu este de mirare că aspiratorul face parte din clasa A în ceea ce privește capacitatea sa de a curăța suprafețele dure și de a elimina praful și este unul dintre cele mai bune aspiratoare.

În plus, aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786 nu își pierde puterea de aspirare în timp, așa cum fac multe aparate de acest fel. Descoperă și alte caracteristici ale sale, care îl fac un un aspirator de nădejde.

Design și greutate

Rowenta Compact Power RO3786

Cu un design ergonomic, dimensiuni de 27.5×29 cm și o greutate de 4.5 kg, aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786 poate fi transportat cu ușurință dintr-un colț în altul al casei.

Chiar dacă este puțin mai greu decât aspiratorul Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA, acesta beneficiază de o roată multidirecţională și două roți rezistente care îți asigură o ușurință de a aspira murdăria chiar și din cele mai inaccesibile zone din locuință. În plus, este un aspirator pe care îl putem depozita cu ușurință, pentru că nu necesită prea mult spațiu.

Puterea de aspirare a aspiratorului Rowenta Compact Power RO3786

Datorită motorului său care o putere de 750 W, Rowenta Compact Power RO3786 funcționează perfect pe toate tipurile de suprafețe, în special pe cele dure, grație noului cap de aspirare de înaltă performanță cu care este echipat.

Motorul, care beneficiază de un consum de energie redus, oferă o performanță de aspirare ca cea a unui aspirator cu o putere mai mare.

Rowenta Compact Power RO3786 este un model recomandat în special celor care au animale de companie, deoarece aspiră eficient părul de pe covoare sau podea, datorită accesoriilor cu care este dotat.

Panou de comandă

Aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786 este echipat cu un panou de comandă care îți oferă acces la butonul de On/Off, la butonul care acționează strângerea automată a cablului aparatului, dar și la mânerul ergonomic de transport.

Raza de operare

Rowenta Compact Power RO3786 aspirtor

Cablul aspiratorului Rowenta Compact Power RO3786, lung de 6.2 m, îți oferă multă libertate de mișcare, pentru a aspira orice colț dintr-o încăpere. Cu ajutorul furtunului său flexibil, beneficiezi de o rază de acțiune de 8.8 m, iar în felul acesta vei putea curăța chiar și acele zone greu accesibile ale casei.

Capacitatea de colectare

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui aspirator este capacitatea sa de colectare. Modelul Rowenta Compact Power RO3786 este un aspirator fără sac, care beneficiază de un recipient de murdărie cu o capacitate de 1.5 l.

Acest recipient în care este colectat praful și celelalte impurități de pe suprafețe poate fi golit simplu și rapid, dar și spălat foarte ușor.

De asemenea, acesta se atașează aspiratorului doar după ce s-a uscat.

Modul de aspirare al aspiratorului Rowenta Compact Power RO3786

Aspirarea uscată: murdăria este depozitată în recipientul colector. Asigură-te că acest vas este uscat. Prin apăsarea butoanelor de schimbare a puterii +/- de pe panoul de control al device-ului poți seta valoarea dorită a puterii.

Filtrele aspiratorului Rowenta Compact Power RO3786

aspirator Rowenta Compact Power RO3786

Rowenta Compact Power RO3786 utilizează tehnologia avansată mono-ciclonică (fără sac). Aceasta oferă un nivel dublu de filtrare pentru a capta 99,98% din praful aspirat, cu un consum redus de energie, de până la 50%.

Cele două niveluri de filtrare captează chiar și cele mai mici particule de praf, pentru ca acestea să nu fie evacuate în aerul din încăpere.

Cele două filtre sunt:

  • Filtrul de spumă amplasat amplasat în zona motorului.
  • Filtrul de înaltă eficiență, așezat înaintea orificiului de evacuare a aerului. Acesta reușește să elimine chiar și cele mai mici particule de praf. În felul acesta, suprafețele nu sunt doar curățate, ci și igienizate.

Filtrele aspiratorului Rowenta Compact Power RO3786 se înlocuiesc periodic, pentru o mai bună eficiență a aparatului.

Nivelul de zgomot

Un alt detaliu pe care trebuie să îl luăm în considerare atunci când achiziționăm un aspirator este nivelul de zgomot pe care acesta îl produce.

Un zgomot mult prea mare poate fi deranjant pentru animalele de companie, pentru copiii mici și, uneori, chiar și pentru vecini, mai ales dacă locuiești într-un bloc.

Așadar nivelul de zgomot produs de aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786 este de 79 dB, o valoare care nu este mare, dat fiind faptul că zgomotul produs de o conversație, pe un ton normal, între două persoane, este de 60 dB.

Principalul motiv pentru care un aspirator este mai zgomotos decât de obicei este filtrul său, care este mult prea murdar.

Mai mult decât atât, dacă un obiect obstrucționează furtunul aspiratorului, aparatul va produce un zgomot mare.

Accesorii incluse

Aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786 este dotat cu următoarele accesorii:

  • Perie standard;
  • Perie pentru tapițerie;
  • Accesoriu pentru blana animalelor;
  • Duză pentru spații înguste;
  • Perie mini turbo;
  • Perie Easy Brush încorporată.

Concluzii

Cu un consum de energie de 28 kWh/an, două niveluri de filtrare care captează chiar și cele mai mici particule de praf și o putere mare de aspirare, mai ales pe suprafețele dure, aspiratorul Rowenta Compact Power RO3786 este alegerea perfectă, dacă ești în căutarea unui aliat de nădejde împotriva murdăriei. Acesta este performant și eficient și poate fi folosit și transportat cu ușurință prin încăpere, grație dimensiunilor sale și design-ului său ergonomic.

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola