Termeni și Condiții

Acești Termeni guvernează accesul, utilizarea întregului conținut, Produsul și Serviciile disponibile pe site-ul https://www.ereview.ro („Serviciul”) operat de eReview.

Accesul dvs. la serviciile noastre este condiționat de acceptarea dvs., fără modificări, a tuturor termenilor și condițiilor conținute aici și a tuturor celorlalte reguli de operare și politici publicate  care pot fi modificate din când în când de către noi.

Vă rugăm să citiți cu atenție Acordul înainte de a accesa sau utiliza Serviciile noastre. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a Serviciilor noastre, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte din termenii Acordului, atunci nu puteți accesa sau utiliza Serviciile noastre.

Proprietate intelectuală

Acordul nu transferă de la noi către dumneavoastră niciuna dintre proprietățile noastre intelectuale sau ale unor terțe părți și toate drepturile, titlurile și interesele asupra unei astfel de proprietăți vor rămâne (ca între părți) exclusiv pentru eReview și licențiatorii săi.

Servicii terță parte

La utilizarea Serviciilor, puteți utiliza servicii, produse, software, încorporări sau aplicații dezvoltate de o terță parte („Servicii terțe”).

Dacă utilizați servicii terțe, înțelegeți că:

Orice utilizare a unui serviciu terț este pe propriul risc și nu vom fi responsabili sau răspunzători față de nimeni pentru site-urile terțe sau serviciile terților.

Recunoașteți și sunteți de acord că nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea unui astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Conturi

În cazul în care utilizarea oricărei părți a Serviciilor noastre necesită un cont, sunteți de acord să ne furnizați informații complete și exacte atunci când vă înregistrați pentru un cont.

Veți fi singurul responsabil pentru orice activitate care are loc în contul dvs. Sunteți responsabil pentru menținerea informațiilor despre cont actualizate și pentru păstrarea parolei în siguranță.

Sunteți responsabil pentru menținerea securității contului dvs. pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciul. Nu trebuie să partajați sau să utilizați abuziv acreditările dvs. de acces. Trebuie să ne anunțați imediat despre orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau după ce ați luat cunoștință de orice altă încălcare a securității.

Rezilierea

Putem rezilia sau suspenda accesul dvs. la toate sau la o parte din Serviciile noastre în orice moment, cu sau fără motiv, cu sau fără notificare, cu efect imediat.

Dacă doriți să reziliați Acordul sau contul dvs. Pe site-ul eReview, puteți pur și simplu să întrerupeți utilizarea Serviciilor noastre.

Disclaimer-ul

Serviciile noastre sunt furnizate „ca atare” și utilizate numai pe propriul dvs. risc.

Nici eReview, nici furnizorii și licențiatorii săi, nu oferă nicio garanție că Serviciile noastre nu vor avea erori sau că accesul la acestea va fi continuu sau neîntrerupt.

Jurisdicția și legea aplicabilă

Cu excepția măsurii în care orice lege aplicabilă prevede altfel, Acordul și orice acces sau utilizare a Serviciilor noastre vor fi guvernate de legile din România.

Locul adecvat pentru orice litigii care decurg din sau legate de acord și orice acces sau utilizare a Serviciilor noastre vor fi instanțele de stat situate în România.

Schimbări

eReview își rezervă dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui acești Termeni și Condiții. Dacă facem modificări importante, vă vom anunța prin intermediul site-ul nostru web sau prin trimiterea unui e-mail înainte ca modificările să intre în vigoare.

Noii Termeni și Condiții vor intra în vigoare de la momentul publicării pe Site. Folosirea în continuare a Site-ului după comunicarea modificărilor înseamnă că sunteți de acord cu noii Termeni și Condiții. Când accesați secțiunea de Termeni și Condiții din Site, veți avea la dispoziție cea mai nouă variantă aplicabilă a acestora.

Acești Termeni și Condiții sunt aplicabili pe întreaga perioadă în care utilizați Site-ul eReview.

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola