Review aspirator Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA

Cu o putere mare de aspirare, echivalentă cu a unui aspirator Rowenta cu o putere de 2000 W și o performanță excelentă de aspirare pe suprafețele dure, aspiratorul Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA este exact ce ai nevoie pentru a păstra locuința curată.

Aparatul are un consum scăzut de energie și asigură o igienizare completă, fiind special conceput pentru cei care au animale de companie. Însă, nu doar acestea sunt atuurile sale care îl fac să fie inclus în topul celor mai bune aspiratoare. Iată și alte caracteristici ale aspiratorului Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA.

Design și greutate

Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA

Cu un design ergonomic și o greutate de 3.9 kg, aspiratorul Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA este ușor de utilizat și de manevrat.

În plus, aparatul este și ușor de transportat, datorită roților sale rezistente. Acestea necesită o curățare regulată, întrucât murdăria se poate depune pe suprafața lor, împiedicându-le astfel să se rotească.

Puterea de aspirare a aspiratorului Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA

Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA asigură performanțe excepționale de aspirare. Motorul său de 750 W te ajută să aspiri eficient covoarele și asigură o performanță excelentă de aspirare pe suprafețele dure. Astfel, cu aspiratorul Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA înlături cu succes blana animalelor de companie de pe tapițerii sau mochete.

Motorul aparatului are un consum scăzut de energie (cu un consum de energie cu până la 50% mai mic decât alte aspiratoare cu un motor cu aceeași putere) și oferă o performanță de aspirare echivalentă cu cea a unui aspirator Rowenta cu o putere de 2000 W.

Panou de comandă

Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA beneficiază de un panou de comandă care îți oferă acces la:

Raza de operare

Pe lângă faptul că asigură o eficiență sporită în aspirarea murdăriei, Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA asigură și o rază de operare mare. Cablul său de alimentare, lung de 6.2 m îți oferă posibilitatea de a curăța toate colțurile unei încăperi. În plus, cu ajutorul furtunului flexibil și durabil beneficiezi de o rază de operare de aproximativ 8.8 m.

Capacitatea de colectare

Comparativ cu modelul Rowenta Compact Power RO3786, aspiratorul Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA este echipat cu un sac HYGIENE+ care garantează o capacitate de colectare de 3 l. Sacul de colectare este ideal pentru a aspira suprafețe mari, fără întreruperi pentru golirea lui.

Mai mult decât atât, atunci când trebuie să golești sacul HYGIENE+ nu vei avea contact cu praful acumulat, datorită clapei care se închide și se deschide automat atunci când capacul aspiratorului este deschis.

Modul de aspirare al aspiratorului Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA

Aparatul îți oferă acces la o aspirare uscată a suprafețelor. Așadar, nu se recomandă aspirarea murdăriei lichide de pe suprafețe.

Filtrele aspiratorului

aspirator Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA

Un alt atuu al aspiratorului sunt filtrele sale. Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA beneficiază de un sistem avansat cu 2 niveluri de filtrare, pentru separarea eficientă a prafului din aerul aspirat.

În plus, filtrele aspiratorului Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA nu se schimbă,  datorită tehnologiei performante de filtrare. Cantitatea de praf acumulată în filtre este atât de mică încât nu este nevoie să înlocuiești filtrele. Numai sacii Rowenta Hygiene+ se înlocuiesc.

Nivelul de zgomot

Se știe că un aspirator mult prea zgomotos poate fi un coșmar pentru întreaga familie, chiar și pentru vecini, mai ales dacă locuiești într-un apartament de bloc.

Astfel, în ceea ce privește aspiratorul Rowenta Compact, intensitatea zgomotului în timpul folosirii sale este de 75 dB.

Dacă aspiratorul este mai zgomotos și îți dă impresia că șuieră, trebuie verificat sacul său, care poate fi prea plin.

Accesorii incluse

AspiratorulRowenta Compact Power Animal Care RO3985EA este echipat cu un cap de aspirare de înaltă performanță, care asigură cele mai bune rezultate de aspirare pe suprafețele dure.

De asemenea, acesta beneficiază și de o perie Turbo Mini care permite aspirarea rapidă și eficientă a firelor de păr de la animalele de companie, acumulate pe covor sau pe tapițerii.

Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA dispune și de:

Concluzii

Eficient din punct de vedere energetic, dat fiind faptul că face parte din clasa A, cu un motor care are o putere echivalentă cu cea a unui aspirator Rowenta de 2000 W, aspiratorul Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA este tot ce ai nevoie pentru a realiza o curățenie temeinică acasă.

Aparatul beneficiază de un design ergonomic, este ușor de transportat și, în plus, este și ușor de depozitat, neocupând mult spațiu. Este un model care funcționează perfect pe toate tipurile de suprafețe, mai ales pe cele dure. Prin urmare, aspiratorul Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA este o alegere excelentă.

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola