Review aspirator PHILIPS Performer Expert FC8726/09

Dacă ești în căutarea unui aspirator capabil să asigure o aspirare puternică a prafului de pe toate suprafețele, aspiratorul PHILIPS Performer Expert FC8726/09 este exact ceea ce ai nevoie.

Datorită tehnologiei Airflow Max si capului de aspirare unic TriActiveMax – PHILIPS Performer Expert FC8726/09 curăță eficient impuritățile, lăsându-ți casa curată și igienizată.

Mai mult decât atât, filtrul său HEPA13 este ideal pentru toți cei care au probleme cu alergiile cauzate de acarienii de praf, deoarece reține 99,95% din impuritățile din aerul evacuat.

Iată mai multe detalii despre aspiratorul cu sac PHILIPS Performer Expert FC8726/09, unul dintre cele mai bune aspiratoare de pe piață:

Design și greutate

PHILIPS Performer Expert FC8726/09

Cu dimensiuni de 50 cm lățime x 30 cm înălțime și o greutate de 5 kg, PHILIPS Performer Expert FC8726/09 este un aspirator care te poate ajuta să cureți chiar și colțurile greu accesibile din casă. Design-ul său ergonomic și roțile sale cauciucate, pentru protejarea suprafețelor, îți permit să muți aspiratorul dintr-o cameră în alta, fără prea mult efort.

Este recomandat, pentru a nu exista dificultăți în rotirea roților, ca acestea să fie curățate regulat.

Puterea de aspirare a aspiratorului PHILIPS Performer Expert FC8726/09

Motorul său de 650 W  generează o putere de aspirare ridicată, astfel încât chiar și cele mai mici impurități sunt curățate cu succes de pe suprafețe.

Mai mult decât atât, motorul eficient energetic este special conceput pentru a folosi mai puțină energie, astfel încât să genereze un debit de aer mai mare. Astfel, acesta face parte din clasa energetică A.

Tehnologia Airflow Max optimizează fluxul de aer, permițând desfacerea uniformă a sacului de praf, pentru ca aparatul să poată beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar și pe măsură ce sacul se umple.

Panou de comandă

PHILIPS Performer Expert FC8726/09

Panoul de comandă al aspiratorului PHILIPS Performer Expert FC8726/09 îți oferă acces la:

  • Butonul On/Off;
  • Butonul pentru rularea automată a cablului;
  • Butonul pentru modificarea vitezei motorului;
  • Indicator umplere sac.

În plus, pe lângă butoanele de pe panoul de comandă, PHILIPS Performer Expert FC8726/09  dispune și de o telecomandă cu tehnologie wireless IR, astfel încât să nu mai fie nevoie să te apleci pentru pornirea și oprirea aparatului sau pentru a schimba puterea de aspirare, în funcție de suprafață.

Raza de operare

aspirator PHILIPS Performer Expert FC8726/09

Cu un cablul lung de 8 m și un furtun de 3 m, aspiratorul PHILIPS Performer Expert FC8726/09 îți asigură o rază de acțiune de 11 m, astfel încât să poți aspira în toate colțurile unei camere, fără a fi nevoie să schimbi priza de alimentare.

Capacitatea de colectare

Comparativ cu aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9729/09 care este echipat cu un vas de colectare a prafului de 2 l, PHILIPS Performer Expert FC8726/09 beneficiază de un sac XXL Ultra Long Performance cu o capacitate de 5 l, pentru o curățare mai îndelungată.

Sacul este confecționat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne înfundarea și garantează o putere excelentă de aspirare şi filtrare. În plus, acesta rezistă cu până la 80% mai mult decât un sac standard.

Modul de aspirare al aspiratorului PHILIPS Performer Expert FC8726/09

În ceea ce privește modul de curățare, PHILIPS Performer Expert FC8726/09 îți oferă acces la funcția de aspirare uscată.

Filtrele aspiratorului PHILIPS Performer Expert FC8726/09

PHILIPS Performer Expert FC8726/09 aspirator

Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii, de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: părul de la animalele de companie, acarieni sau polen.

Filtrul HEPA13 (cu HEPA AirSeal) captează chiar şi cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi în încăpere, pentru un mediu curat şi lipsit de alergeni.

Filtrul HEPA nu este lavabil. Acesta se înlocuiește regulat.

De asemenea, PHILIPS Performer Expert FC8726/09 este echipat și cu un micro filtru cu 3 straturi, conceput pentru a proteja motorul aparatului.

Nivelul de zgomot

Nivelul de zgomot pe care aspiratorul PHILIPS Performer Expert FC8726/09 îl produce în timpul folosirii este de 78 dB.

Accesorii incluse

Datorită capului de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf, PHILIPS Performer Expert FC8726/09 curăță eficient orice fel de suprafață.

Mai mult decât atât, capul de aspirare perie Super Turbo permite curățarea profundă a covoarelor, eliminând cu ușurință părul și scamele.

De asemenea, pentru o bună performanță, aparatul mai este echipat și cu:

  • Perie Super Turbo;
  • Cap de aspirare pentru podele dure;
  • Accesoriu pentru spaţii înguste;
  • Perie/cap de aspirare.

Concluzii

Cu o etichetă energetică AAA, un consum de energie de 27,8 kW/h și un filtru HEPA 13 performant – capabil să elimine 99,95% din particulele fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi în încăpere – PHILIPS Performer Expert FC8726/09 este un ajutor de nădejde împotriva murdăriei.

Review aspirator PHILIPS Performer Expert FC8726/09

PCGARAGE.ro

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola