Review aspirator Philips PowerPro Expert FC9729/09

Dacă ești în căutarea unui aparat de curățat performant, aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9729/09 este exact ceea ce ai nevoie. Aparatul beneficiază de 5 trepte de viteză, un filtru care captează până la 99,95% din praful fin și o eficiență energetică din clasa A. În plus, nu este nici foarte zgomotos și aspiră orice fel de suprafață.

Iată mai multe detalii:

Design și greutate

aspirator Philips PowerPro Expert FC9729/09

Cu o greutate de 5.5 kg, dimensiuni de 505×292 mm și un design minimalist, aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9729/09 poate fi ușor de utilizat și depozitat.

Aparatul poate fi mutat cu ușurință dintr-un colț în altul al casei datorită celor două roți ale sale. Acestea sunt rezistente și cauciucate, pentru a nu zgâria suprafețele.

De asemenea, pentru a nu exista dificultăți în ceea ce privește rotirea lor, acestea se curăță regulat.

Puterea de aspirare a aspiratorului Philips PowerPro Expert FC9729/09

Motorul de 650 W de înaltă eficienţă, cu turaţie de peste 50.000 RPM, generează o putere de aspirare ridicată, pentru o curăţare superioară a tuturor suprafețelor. Astfel, aspiri cu succes atât covoarele, cât și zonele cu gresie, lemn sau parchet.

În plus, tehnologia PowerCyclone 8 asigură o putere de aspirare mare, pentru rezultate excelente de curățare. Grație puterii sale de curățare, Philips PowerPro Expert FC9729/09 face parte din categoria celor mai bune aspiratoare.

Panou de comandă

Philips PowerPro Expert FC9729/09

Aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9729/09 este dotat cu un panou de comandă care îți oferă acces la:

  • Butonul de On/Off al aspiratorului;
  • Buton pentru reglarea puterii motorului;
  • Buton pentru strângerea automată a cablului de alimentare.

Raza de operare

Cablul de alimentare al aparatului măsoară 7 m, iar tubul telescopic al aspiratorului are o lungime de 3 m. Astfel, Philips PowerPro Expert FC9729/09 îți oferă o rază de operare de 10 m.

Datorită acestei caracteristici poți aspira cu ușurință chiar și în zonele greu accesibile din casă.

Capacitatea de colectare

Aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9729/09 dispune de un vas de colectare a prafului de 2 l. Acesta poate fi înlăturat cu ușurință și spălat. De asemenea, vasul de colectare trebuie să fie uscat în momentul montării.

În cazul în care puterea de aspirare scade, este recomandată golirea vasului de colectare.

De asemenea, prin intermediul sistemului Allergy Lock este asigurată etanșarea perfectă a recipientului pentru praf înainte de utilizarea aspiratorului.

Modul de aspirare a aspiratorului Philips PowerPro Expert FC9729/09

Philips PowerPro Expert FC9729/09 îți oferă acces la funcția de aspirare uscată.

Filtrele aspiratorului Philips PowerPro Expert FC9729/09

aspirator Philips PowerPro Expert FC9729/09

Aparatul este echipat cu:

  • Filtru antialergic  (de evacuare) – captează 99.95% din praful fin și din bacterii, inclusiv polen, păr de la animalele de companie și acarieni. Astfel, aerul evacuat este mai curat. Acest filtru este potrivit în special pentru cei care suferă din cauza alergiilor. Acest filtru se înlocuiește, nu se spală.

Filtrul de admisie – acesta este lavabil și se recomandă uscarea sa înainte de a fi montat.

Nivelul de zgomot

Comparativ cu aspiratorul aspiratorul PHILIPS Performer Expert FC8726/09, care este puțin mai zgomotos, nivelul de zgomot pe care aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9729/09 îl produce în timpul folosirii ultimei trepte de viteză este de 76 dB.

Accesorii incluse

Aspiratorul Philips PowerPro Expert FC9729/09 este echipat cu:

  • Perie standard;
  • Perie mică;
  • Accesoriu pentru spații înguste;
  • Perie moale, integrată în mâner.

Datorită capului de aspirare TriActive – praful este îndepărtat în profunzime de pe suprafețe, în special din covoare. Acest cap aspiră cu usurință bucățile de mizerie mari, prin orificiul mare de care dispune. Cele două perii laterale, amplasate pe capul TriActive, curăță praful și mizeria de sub piesele de mobilier.

Clasa emisiilor de praf

Clasa emisiilor de praf a unui aspirator se determină în funcție de nivelul emisiilor de praf generate de acesta. Astfel, Philips PowerPro Expert FC9729/09 se încadrează la clasa A.

Concluzii

Cap de aspirare TriActive pentru acţiune de curăţare temeinică în 3 direcţii, un filtru antialergic de evacuare – capabil să capteze până la 99.95% din aerul evacuat și o putere de aspirare mare, grație tehnologiei PowerCyclone 8, apiratorul Philips PowerPro Expert FC9729/09 este un ajutor de nădejde pentru păstrarea curățeniei din locuință.

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola