Review aspirator Electrolux ESPC71DB

Cu un motor special conceput pentru a nu produce prea mult zgomot, aspiratorul Electrolux ESPC71DB este unul dintre cele mai silențioase aspiratoare de pe piață.

Aspiri eficient, fără să îi deranjezi pe cei dragi cu zgomotul produs, grație duzei DustPro care asigură o curățare în profunzime, fără să genereze prea mult zgomot.

Sistemul de filtrare HEPA este conceput pentru a capta chiar și cele mai mici particule de polen și praf, astfel încât aerul evacuat în interior să fie curat. Așadar, datorită acestui filtru, aspiratorul Electrolux ESPC71DB este unul dintre cele mai bune aspiratoare, fiind potrivit în special celor alergici sau celor care suferă din cauza problemelor respiratorii.

Iată mai multe caracteristici ale sale:

Design și greutate

aspirator Electrolux ESPC71DB

Aspiratorul Electrolux ESPC71DB iese în evidență cu design-ul său modern și practic. Cu o înălțime de 43 cm, o lățime de 27 cm și o greutate de 6.52 kg aparatul este ușor de manevrat și îți permite să aspiri chiar și locurile greu accesibile din casă.

Pentru a putea fi mutat dintr-un colț în altul al locuinței, aspiratorul fără sac Electrolux ESPC71DB este echipat cu două roți rezistente. Acestea sunt special concepute astfel încât să nu zgârie suprafețele.

În plus, Electrolux ESPC71DB dispune și de un amortizor ErgoShock, pentru ca duza aspiratorului să nu zgârie mobila.

Puterea de aspirare a aspiratorului Electrolux ESPC71DB

Aspiratorul Electrolux ESPC71DB are o putere mare de aspirare și absorție a impurităților, grație motorului de 650 W care generează un debit maxim de aer de 27 l/s și reușește cu succes să curețe orice fel de suprafață. Aspiri eficient atât covoarele, mochetele, cât și pachetul sau gresia.

Panoul de comandă

În ceea ce privește panoul de comandă, acesta îți oferă acces la:

  • Butonul On/Off;
  • Butonul pentru reglarea puterii;
  • Butonul pentru rularea automată a cablului;
  • Mâner rezistent pentru transportarea aparatului.

Raza de operare

aspirator Electrolux ESPC71DB

Pe lângă puterea de aspirare, o altă caracteristică importantă a unui aspirator este raza sa de operare. Electrolux ESPC71DB beneficiază de un cablu lung de 6 m și de un furtun flexibil de 3 m, oferindu-ți astfel o rază de operare de 9 m. Acest lucru îți oferă libertate de mișcare, fără să mai fie nevoie să schimbi priza de alimentare.

Ajustare telescopică a tubului îți permite să aspiri suprafețe mai mari, chiar și în cele mai inaccesibile locuri.

Capacitatea de colectare

Comparativ cu modelul Electrolux EPF62IS care este echipat cu un sac, Electrolux ESPC71DB este un aspirator fără sac, având încorporat un vas de colectare a prafului cu o capacitate de 1.4 l.

Sistemul Easy Empty îți permite golirea vasului de colectare rapid și ușor, fără să rămână nicio urmă de praf. Acesta se spală sub un jet de apă și se montează complet uscat.

Modul de aspirare al aspiratorului Electrolux ESPC71DB

Aparatul îți oferă acces la o aspirare uscată a suprafețelor. Așadar, nu se recomandă aspirarea murdăriei lichide de pe suprafețe.

Filtrele aspiratorului Electrolux ESPC71DB

review aspirator Electrolux ESPC71DB

Filtrul aspiratorului este precum o barieră de protecție, pentru ca aerul evacuat din aparat să nu conțină praf și alergeni. În ceea ce privește sistemul său de filtrare, Electrolux ESPC71DB beneficiază de:

  • Hygiene Anti-odour – absoarbe mirosurile neplăcute.
  • Filtru lavabil Hygiene 12 – reţine până și cele mai mici particule de praf într-o proporție de până la 99,5%. De asemenea, poţi curăţa și refolosi acest filtru, ceea ce înseamnă că nu trebuie să înlocuiești filtrul des.
  • Filtru igienic Allergy Plus – combate alergenii, fiind special conceput pentru persoanele alergice sau cele care au probleme din cauza afecțiunilor respiratorii.

Nivelul de zgomot

Combinația dintre motorul silențios, cât și design-ul carcasei și al duzei de aspirare fac din Electrolux ESPC71DB unul dintre cele mai silențioase aspiratoare de pe piață. Prin urmare, nivelul maxim al zgomotului produs în timpul folosirii este de 72 dB.

Accesorii incluse

DustMagnet Silent a aspiratorului Electrolux ESPC71DB este special concepută pentru a oferi o aspirare silențioasă.

De asemenea, aparatul mai are în dotare:

  • Duză pentru locuri înguste.
  • Duză pentru tapițerie.

Concluzii

Puterea de aspirare, filtrele care captează particulele poluante într-o proporție de 99,5%, cât și modul de curățare silențios sunt aspectele care fac din aspiratorul Electrolux ESPC71DB un aparat eficient și performant.

Review aspirator Electrolux ESPC71DB

PCGARAGE.ro

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola