Review aspirator Electrolux EPF62IS

Curățenia este un aspect esențial în orice casă, așa că un aspirator performant este o necesitate. În categoria celor mai bune aspiratoare de pe piață se înscrie și aspiratorul Electrolux EPF62IS, datorită caracteristicilor sale.

Cu o eficiență mare de aspirare, un filtru anti-mirosuri și un motor performant, aspiratorul Electrolux EPF62IS curăță cu brio atât covoarele, cât și suprafețele dure precum parchetul sau gresia.

Iată mai multe detalii despre acesta:

Design și greutate

aspirator Electrolux EPF62IS

Electrolux EPF62IS este un aspirator cu sac versatil, cu un design ergonomic, care îți permite să cureți chiar și zonele greu accesibile din casă. Acesta are o lățime de 29.3 cm, o înălțime de 23.8 cm și cântărește 6 kg.

Nu trebuie să îți faci griji că este prea greu, deoarece aspiratorul Electrolux EPF62IS este echipat cu două roți cauciucate care îți permit mutarea aparatului dintr-un colț în altul al camerei, cât și de un mâner frontal.

Roțile aspiratorului necesită o curățare regulată, deoarece pot apărea dificulțări în rotirea lor, din cauza murdăriei acumulate.

De asemenea, aspiratorul Electrolux EPF62IS beneficiază și de un amortizor ErgoShock. Acesta te ajută să nu zgârii mobila, cu duza aspiratorului.

Mai mult decât atât, Electrolux EPF62IS dispune și de o fantă integrată pentru depozitare ușoară. Cele doua poziții de depozitare cu clame pentru furtun permit așezarea aspiratorului atât vertical, cât și orizontal, potrivindu-se perfect în debara.

Puterea de aspirare

Comparativ cu motorul aspiratorului Electrolux ESPC71DB – care are o putere de 650 W, motorul modelului Electrolux EPF62IS are o putere de 700 W. Puterea de aspirare se poate ajusta manual, cu ajutorul butonului de reglare de pe panoul de comandă. Așadar, pentru a te convinge că Electrolux EPF62IS este eficient, află că aparatul are un debit maxim de aer de 35 l/s.

Panoul de comandă

panou de comanda Electrolux EPF62IS

Aspiratorul Electrolux EPF62IS beneficiază de un panou de comandă care îți oferă acces la:

  • Butonul On/Off;
  • Butonul pentru derularea automată a cablului;
  • Buton pentru reglarea manuală a puterii;
  • Indicator sac.

Raza de operare

Cu un cablu lung de 6 m și un furtun de 3 m, aspiratorul Electrolux EPF62IS beneficiază de o rază de operare de 9 m. Astfel, poți curăța chiar și locurile greu accesibile dintr-o încăpere, fără să mai fie nevoie să schimbi priza de alimentare.

Tubul cu ajustare telescopică este ideal pentru a curăța eficient suprafețele atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Capacitatea de colectare

aspirator cu sac  Electrolux EPF62IS

Electrolux EPF62IS este echipat cu un sac Classic Long Performing, cu o capacitate de colectare de 3.5 l.

Golirea sacului de praf se face rapid, fără prea mult efort. Datorită clapetei aparatului ai posibilitatea de a înlocui sacul într-un timp foarte scurt.

Mai mult decât atât, indicatorul luminos de pe panoul de comandă al aspiratorului te va anunța atunci când sacul este plin.

Modul de aspirare al aspiratorului Electrolux EPF62IS

Aparatul îți oferă acces la o aspirare uscată a suprafețelor. Așadar, nu se recomandă aspirarea murdăriei lichide de pe suprafețe.

Filtrele aspiratorului Electrolux EPF62IS

aspirator Electrolux EPF62IS

Filtrele unui aspirator sunt extrem de importante, deoarece aerul evacuat înapoi în încăpere nu trebuie să conțină alergeni și particule de praf. Astfel, pentru o bună eficiență, Electrolux EPF62IS este echipat cu:

  • Filtru Hygiene Anti-odour pentru a absorbi mirosurile neplăcute.
  • Filtru lavabil Hygiene 12 reţine până și cele mai mici particule de praf, într-o proporție de până la 99,5%. De asemenea, poţi curăţa și refolosi acest filtru, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să cumperi filtre atât de des.
  • Filtru Clean Air –  filtru igienic sau Allergy Plusfilter reține alergenii din aerul evacuat în interior.

Nivelul de zgomot

Nivelul de zgomot al aspiratorului este de 76 db. Datorită design-ului carcasei, motorului silențios și duzei cu nivel de zgomot optimizat, te bucuri de o aspirare foarte silențioasă.

Accesorii incluse

Aspiratorul Electrolux EPF62IS este echipat cu o duză DustPro ideală pentru aspirarea eficientă a covoarelor, cât și pentru aspirarea suprafețelor dure.

Concluzii

Cu un motor puternic, filtre care elimină particulele de praf și alergenii într-o proporție de până la 99.5%, Electrolux EPF62IS este exact ceea ce ai nevoie pentru a păstra curățenia în casa ta.

Aparatul curăță în profunzime orice fel de suprafață, de la covoare pufoase, până la gresie și parchet. În plus, acesta beneficiază și de o fantă integrată pentru depozitare ușoară, dar și de două poziții de parcare cu clame pentru furtun, pentru a nu ocupa mult spațiu în debara.

Review aspirator Electrolux EPF62IS

PCGARAGE.ro

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola