Filtru purificator de aer Philips AC3055/50

Filtrul purificatorului de aer Philips AC3055/50, în 3 straturi, are capacitatea de a îndepărta eficient particulele de praf, polen, sporii de mucegai, bacterii, dar și mirosurile neplăcute.

Importanța filtrului purificatorului de aer

Pe lângă toate caracteristicile purificatorului de aer, filtrele sale sunt unele dintre cele mai importante elemente, deoarece ele sunt responsabile de filtrarea propriu-zisă a aerului.

Purificatoarele de aer sunt formate dintr-un filtru sau mai multe filtre și un ventilator care aspiră și circulă aerul. Pe măsură ce aerul trece prin filtru, poluanții și particulele sunt captate, iar aerul curat este împins înapoi în cameră. De obicei, filtrele sunt fabricate din hârtie, fibră (adesea fibră de sticlă) sau plasă și necesită înlocuire regulată pentru a menține eficiența device-ului.

Majoritatea filtrelor HEPA de pe piață sunt concepute pentru a capta particule precum praful și polenul, dar nu captează gaze precum VOC (compuși organici volatili). Tocmai de aceea, multe purificatoare de aer beneficiază atât de filtru HEPA, cât și de un filtru din cărbune activ, care absoarbe mirosurile neplăcute.

Cu cât filtrul de aer este mai calitativ, cu atât mai mult și eficiența sa este mai crescută.

Filtru purificator de aer Philips AC3055/50

Purificatorul de aer Philips AC3055/50 beneficiază de un filtru 360o, în 3 straturi, capabil să îndepărteze eficient particulele de poluare din aer și să elimine mirosurile neplăcute.

Pre-filtrul captează particulele de poluare de mari dimensiuni, precum părul de la animalele de companie sau scamele textile.

Filtru NanoProtect HEPA elimină impuritățile microscopice cu dimensiuni de până la 0,003 microni, precum particulele PM2,5, polenul, praful, sporii de mucegai.

Filtrul din carbon activ absoarbe mirosurile din interior, precum fumul de țigară sau mirosul de mâncare.

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola