Filtru purificator de aer Electrolux PA91-404GY

Cu o performanță excelentă de curățare a aerului, filtrul purificatorului de aer Electrolux PA91-404GY elimină cu succes praful, sporii de mucegai, polenul sau mirosurile neplăcute.

Filtrul purificatorului de aer Electrolux PA91-404GY nu doar că filtrează aerul, ci este proiectat și pentru și pentru circularea debitelor mari de aer, dar într-un mod silențios.

Importanța filtrului de aer al purificatorului

Filtrul purificatorului de aer elimină poluanții precum alergenii, bacteriile, praful, toxinele și mirosurile neplăcute și poluanții care pot declanșa simptome de alergie sau probleme de sănătate, astfel încât aerul să fie mai sănătos de respirat.

Purificatoarele de aer pot utiliza filtrele tradiționale, în timp ce altele pot elimina particulele chimic. Multe device-uri folosesc o combinație a acestora.

Filtrele de aer tradiționale (cu fibre) se găsesc în unele dintre cele mai populare purificatoare de aer și filtrează poluanții prin captarea particulelor în fibrele filtrului. 

Filtrul HEPA, de exemplu, este un filtru din fibre, care îndepărtează până la 99,97% din particulele de praf, polen, mucegai sau bacterii, cu o dimensiune de peste 0,3 microni.

Filtrul ionic elimină ioni negativi care aderă la particulele de aer. Acestea devin astfel mai grele și, implicit, mai ușor de aspirat.

Purificatoarele de aer cu iradiere germicidă ultravioletă (UVGI) folosesc lămpi UV pentru a ucide virușii, bacteriile și sporii de mucegai.

Filtrul de carbon absoarbe mirosurile neplăcute din interior, precum mirosul de țigară sau de mâncare.

Purificatoarele de aer cu oxidare fotocatalitică (PCO) utilizează o combinație de lămpi UV și medii absorbante (filtre din carbon) pentru a crea ioni care oxidează particulele de gaz și le modifică compoziția chimică până când rămân doar dioxid de carbon și apă.

Purificatoarele de aer generatoare de plasmă funcționează similar cu cele PCO, în sensul că elimină poluanții prin crearea de particule ionizate care se atașează de acești poluanți și își schimbă compoziția chimică prin oxidare – dar fac acest lucru fără un mediu absorbant (fără un filtru de carbon).

Așadar, dacă dorești un purificator de aer care să ofere o acoperire mai bună împotriva mai multor tipuri de poluanți, ideal este să-l alegi pe cel care include mai multe tipuri de sisteme de filtrare.

Multe purificatoare de aer combină tehnologii multiple pentru a oferi un sistem de filtrare holistic care poate combate atât particulele mari, cât și gazele toxice. Din acest motiv, multe purificatoare de aer beneficiză atât de filtru HEPA, cât și de un filtru de cărbune activ sau cu un ionizator. 

Filtru purificator de aer Electrolux PA91-404GY

Filtrul 360o al purificatorului de aer Electrolux PA91-404GY beneficiază de cele mai noi tehnologii de filtrare.

Astfel, aerul este curățat în 5 etape, prin intermediul:

  • Pre-filtrului, care elimină particulele mari de poluare, precum scamele sau părul de la animalele de companie.
  • Stratul anti-bacterian IONPURE, format din format din sticlă de fosfat de argint, eliberează nanoparticule de argint pentru a elimina bacteriile din încăpere.
  • Filtrul HEPA captează până la 99,5% din particulele poluante cu dimensiuni de peste 0,3 microni.
  • Filtru de carbon absoarbe mirosurile neplăcute din încăpere, precum fumul de țigară.
  • Ionizatorul elimină ioni negativi care încarcă particulele de poluare cu energie electrostatică. Acestea devin mai grele și astfel sunt mai ușor de aspirat.

Atunci când achiziționezi un purificator Electrolux PA91-404GY, acesta conține un filtru BREEZE360. Însă, poți achiziționa separate un alt  tip de filtru 360o potrivit nevoilor tale: filtru CLEAN360 pentru eliminarea particulelor ultra fine, filtru BREATHE360 pentru eliminarea polenului și alergenilor sau filtru FRESH360 pentru eliminarea mirosurilor neplăcute.

Când se înlocuiește filtrul purificatorului de aer  Electrolux PA91-404GY

În medie, în funcție de cât de mult a fost utilizat, filtrul purificatorului de aer Electrolux PA91-404GY trebuie înlocuit la 6-12 luni.

Filtrul este prevăzut cu o etichetă inteligentă RFID care funcționează ca un timer. Această etichetă folosește un algoritm unic pentru a calcula durata de filtrare rămasă a filtrului.

Însă, aplicația Pure A9îți va trimite notificări atunci când trebuie să înlocuiești filtrul purificatorului de aer.

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola