Filtru purificator de aer Xiaomi Mi 3H

Dacă ești în căutarea unui filtru pentru purificatorul de aer Xiaomi Mi 3H, trebuie să te asiguri că știi tot ce este nevoie pentru a îl alege pe cel mai bun.

Xiaomi Mi 3H are un proces de filtrare în trei etape, pentru a elimina cu succes poluanții care îți pun sănătatea în pericol.

Cu un design aerodinamic de 360° , filtrul purificatorului de aer Xiaomi Mi 3H are capacitatea de a filtra până la 99,3% din particulele PM2.5 și nu numai.

Importanța filtrului de aer al purificatorului

Aerul din interior poate fi de cinci ori mai poluat decât aerul din exterior. Deoarece aerul din interior nu circulă la fel de mult ca cel din exterior, mulți poluanți din aer continuă să prospere în locuințele noastre.

Astfel, un purificator de aer cu un filtru de calitate are capacitatea de a elimina praful, polenul sau sporii de mucegai din aer, reducând șansele de a ne confrunta cu probleme de sănătate cauzate de poluanții din interior, care pot declanșa infecții respiratorii, probleme neurologice sau pot agrava simptomele persoanelor care suferă de astm. 

Filtrul este elementul cheie al purificatorului, deoarece acesta captează poluanții precum praful, polenul și bacteriile și dispersează aerul curat înapoi în cameră. Acest proces de filtrare menține circulația aerului curat în interior.

Filtru purificator de aer Xiaomi Mi 3H

Xiaomi Mi 3H filtrează aerul în trei etape:

  • Pre-filtrul curăță aerul de particulele mari, precum părul de la animalele de companie sau scamele.
  • Hiltru HEPA elimină particulele de dimensiunea micronului. Cele mai mici particule vizibile pentru noi au o dimensiune de cel puțin 50 sau 60 de microni. Acest filtru ultradens este special conceput pentru a capta particulele PM2,5, polenul și alte particule inhalabile, permițând doar aerului curat să treacă. 
  • Filtrul de carbon absoarbe gazele nocive pe care filtrul HEPA nu le poate filtra. Cărbunele activ al filtrului purificatorului de aer Xiaomi Mi 3H este printre cele mai eficiente de acest fel. Este realizat cu o formulă anti-formaldehidă care absoarbe eficient substanțele chimice nocive precum formaldehida, benzenul și amoniacul, precum și mirosurile neplăcute și fumul. 

Când se înlocuiește filtrul purificatorului de aer Xiaomi Mi 3H

Toate filtrele își pierd eficacitatea în timp și trebuie înlocuite prompt, deoarece nu mai au capacitatea de a filtra substanțele nocive din aer.

În funcție de calitatea aerului din interior, dar și de cât de mult a fost utilizat device-ul, filtrul purificatorului de aer Xiaomi Mi 3H se înlocuiește la 6-12 luni.

Recomandat este să utilizezi aplicația Mi Home pentru a monitoriza durata de viață a filtrului și pentru a primi notificări atunci când filtrul purificatorului de aer Xiaomi Mi 3H trebuie înlocuit.

Dacă durata de viață a filtrului este de 10% sau mai puțin, pe display-ul device-ului va fi afișat un cod QR care indică durata de viață rămasă a filtrului (în %) de fiecare dată când pornești purificatorul.

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola