Review aspirator Star-Light ACVS-720S

Dotat cu tehnologie Multi-cyclonic, aspiratorul Star-Light ACVS-720S curăță în profunzime orice fel de suprafață, fie că ne referim la covoarele pufoase, mochete sau la gresie și parchet.

În plus, filtrul său HEPA curăță cu succes aerul evacuat în interior, eliminând astfel bacteriile, praful sau spongii de mucegai.

Iată mai multe detalii despre aspiratorul Star-Light ACVS-720S:

Design și greutate

Aspirator Star-Light ACVS-720S

Cu un design modern și ergonomic în același timp, o lățime de 34 cm și o înălțime de 31 cm, aspiratorul Star-Light ACVS-720S este ușor de manevrat.

În ciuda greutății sale de 5.8 kg, aparatul poate fi mutat cu ușurință dintr-un colț în altul al casei, grație celor două roți ale sale și mânerului rezistent din partea superioară.

Roțile sunt cauciucate, pentru a nu zgâria suprafețele. Regulat, acestea se curăță, deoarece murdăria care se acumulează pe ele poate provoca dificultăți în rotirea lor.

Puterea de aspirare a aspiratorului Star-Light ACVS-720S

Dotat cu un motor de 700W și o putere de aspirare de 170W, aspiratorul Star-Light ACVS-720S face față cu brio mizeriei de pe suprafețe, fiind astfel inclus în topul celor mai bune aspiratoare de pe piață.

Așadar, cu Star-Light ACVS-720S spui adio părului de la animalele de companie strâns pe covor sau urmelor de praf de sub mobilier.

Panoul de comandă

panou de comanda Aspirator Star-Light ACVS-720S

Aspiratorul Star-Light ACVS-720S beneficiază de un panou de comandă care îți oferă acces la:

  • Butonul On/Off;
  • Butonul pentru derularea automară a cablului;
  • Buton pentru reglarea puterii.

Raza de operare

Cablul lung de 5 m și furtunul flexibil de 3 m oferă aspiratorului o rază de operare mai mare decât cea a aspiratorului Star-Light ACVS-720B, de 8 metri. Astfel, poți curăța chiar și cele mai inaccesibile zone din casă, fără să fie nevoie să conectezi aparatul la o altă sursă de alimentare.

Capacitatea de colectare

Aspiratorul Star-Light ACVS-720S este un model care nu dispune de un sac, ci de un vas de colectare rezistent, cu o capacitate de 2 l.

Dat fiind faptul că vasul de colectare este transparent, poți vedea la timp când trebuie golit. De asemenea, după spălarea sa, acesta trebuie să fie complet uscat înainte de a-l monta înapoi în aspirator.

Modul de aspirare al aspiratorului Star-Light ACVS-720S

Aparatul îți oferă acces la o aspirare uscată a suprafețelor. Așadar, nu se recomandă pentru aspirarea murdăriei lichide de pe suprafețe.

Filtrele aspiratorului

Aspirator Star-Light ACVS-720S

Aspiratorul este dotat cu filtre de cea mai bună calitate, care captează particulele poluante și le păstrează în containerul de praf.

  • Microfiltru – asigură protecție motorului.
  • Filtru HEPA – (de evacuare) – are capacitatea de a capta și de a reține impuritățile microscopice de tipul acarienilor sau a sporilor de mucegai, curățând astfel eficient aerul evacuat în cameră. Acest timp de filtru este potrivit în special celor care suferă de alergii sau din cauza problemelor respiratorii.
  • Filtrul de evacuare nu este lavabil și trebuie înlocuit în funcție de cât de mult a fost utilizat aparatul.

Nivelul de zgomot

Atunci când folosim aspiratorul, zgomotul este principalul inconvenien. Ținând cont de caracteristicile sale tehnice și de faptul că este un aspirator fără sac, Star-Light ACVS-720S generează în timpul funcționării un zgomot de aproximativ 75 dB.

Așadar, nu este nici cel mai silențios aspirator, dar nici cel mai zgomotos.

Accesorii incluse

Aspiratorul Star-Light ACVS-720S este echipat cu:

  • Perie standard;
  • Duză pentru spații înguste;
  • Tub prelungire.

Concluzii

Cu un filtru HEPA capabil să curețe praful evacuat în interior, o performanță superioară de curățare a suprafețelor dure și nu numai, Star-Light ACVS-720S este unul dintre cele mai apreciate aspiratoare. Este ușor de manevrat, grație dimensiunilor sale și celor două roți cauciucate și poate fi depozitat cu ușurință, fără să ocupe prea mult spațiu.

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola