Cea mai bună mașină de tocat carne electrică: Top 5 recomandări

Fie că ești un bucătar amator sau profesionist, din bucătăria ta nu trebuie să lipsească cea mai bună mașină de tocat carne electrică.

Spre deosebire de o mașină de tocat carne mecanică, o mașină de tocat carne electrică este mult mai performantă și ușor de folosit. În plus, acesta vine la pachet cu diverse opțiuni speciale care te ajută să obții rezultatele dorite într-un timp scurt și fără efort.

Dacă te întrebi care este cea mai bună mașină de tocat carne electrică pentru tine, am pregătit un top format din 5 modele durabile și performanțe.

Astfel, îți recomandăm să analizezi cu atenție lista de mai jos și să alegi modelul care se pliază perfect cu nevoile și preferințele tale.

Bottom Line
<strong>Star-Light MG-120BW</strong>
Star-Light MG-120BW
Detalii & Preț
Motor cu putere de 1400 W
Trei tipuri de site
Funcția Reverse
Dimensiuni reduse
Lame din inox
Spațiu special pentru depozitarea accesoriilor
<strong>Heinner MG-2100BKWH</strong>
Heinner MG-2100BKWH
Detalii & Preț
Motor performant cu putere de 2100 W
Prevăzută cu 3 accesorii
Capacitate de mărunțire de 1,8 kg/minut
3 site de tăiere
Funcție reverse
Cuțit din inox
<strong>Daewoo DMG2000B</strong>
Daewoo DMG2000B
Detalii & Preț
Capacitate de mărunțire de 2.2 kg/minut
Putere de 2000 W
  Funcție Reverse
Sistem anti-alunecare
3 site cu diametre variabile
3 accesorii speciale
<strong>Tefal HV8 Plus NE685838</strong>
Tefal HV8 Plus NE685838
Detalii & Preț
Capacitate de tocare de 2.6 kg/minut
Motor cu putere de 2000 W
Funcție Reverse securizată
Accesorii versatile
Prevăzut cu mâner și spațiu de stocare pentru accesorii
Lame durabile din oțel inoxidabil
<strong>Bosch MFW68660</strong>
Bosch MFW68660
Detalii & Preț
Capacitate de mărunțire de până de 4,3 kg/minut
Motor cu putere de 2200 W
  3 site de mărimi diferite
4 cilindri de răzuire și feliere
Sistem integrat de depozitare a accesoriilor
Sistem anti-alunecare

Mașină de tocat carne electrică Star-Light MG-120BW

Avantaje
 • Motor cu putere de 1400 W
 • Trei tipuri de site
 • Funcția Reverse
 • Dimensiuni reduse
 • Lame din inox
 • Spațiu special pentru depozitarea accesoriilor
Dezavantaje
 • Capacitate de tocare mai mică – 1 kg/minut

Mașina de tocat carne electrică Star-Light MG-120BW este ideală pentru prepararea oricărui amestec de carne și pentru tocarea legumelor sau a fructelor.

Aceasta este prevăzută cu trei tipuri de site pentru o mărunțire mai mare, medie sau fină a alimentelor, fiind ușor de manevrat și de depozitat datorită designului compact.

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică Star-Light MG-120BW are un design ergonomic, fiind ușor de amplasat și de utilizat datorită dimensiunilor reduse – 37,4 cm înălțime, 17.5 cm lățime și 34,4 cm lungime. Greutatea netă a aparatului este de 3,44 kg.

În plus, modelul este prevăzut cu un compartiment special pentru depozitarea accesoriilor, astfel încât  acestea să nu ocupe spațiu suplimentar și să îți fie mereu la îndemână.

Realizată din materiale de calitate și prevăzută cu lame din inox, mașina de tocat carne electrică Star-Light MG-120BW asigură o durată mare de viață și o curățare facilă a componentelor.

Cele trei accesorii speciale din dotare – accesoriu de împingere, accesoriu pentru cârnați și accesoriu pentru Kebbe – permit prepararea unui număr mare de rețete culinare care au la bază amestecuri de carne. De asemenea, pe lângă preparate din carne, poți pregăti cu succes și salate sau sucuri din fructe.

Mașina de tocat carne electrică Star-Light MG-120BW garantează măcinarea facilă chiar și a unor bucăți mai mari de alimente, datorită motorului puternic de 1400 W. Acesta asigură un ritm constant de funcționare, fără riscul de a se bloca.

Capacitatea de mărunțire este de 1 kg/min. Astfel, printr-o singură apăsare de buton te poți bucura de amestecuri perfecte, rapid și ușor.

Fiind un model performant, cea mai bună mașină de tocat carne electrică Star-Light MG-120BW este prevăzut cu funcția Reverse. Aceasta asigură tocarea eficientă a bucăților mai mari de carne sau alimente care prezintă un țesut mai dur.

Mașină de tocat carne Heinner MG-2100BKWH

Avantaje
 • Motor performant cu putere de 2100 W
 • Prevăzută cu 3 accesorii
 • Capacitate de mărunțire de 1,8 kg/minut
 • 3 site de tăiere
 • Funcție reverse
 • Cuțit din inox
Dezavantaje
 • Nivelul de zgomot în timpul funcționării este de 90 dB

Considerată drept cea mai bună mașină de tocat carne electrică, Heinner MG-2100BKWH este prevăzută cu un motor puternic de 2100 W care garantează mărunțirea perfectă a oricărui tip de carne.

În plus, aceasta este echipată cu un accesoriu special pentru roșii, care îți permite să prepari rapid sucuri proaspete, diverse sosuri sau bulion.

Mașina de tocat carne electrică Heinner MG-2100BKWH are un design compact și un aspect modern, fiind într-o nuanță de alb – negru.

Greutatea netă de 4.50 kg și dimensiunile reduse (31 cm înălțime, 16,8 cm lățime și 36,8 cm adâncime) permit o amplasare ușoară pe orice blat de bucătărie și o depozitare facilă, fără să ocupe mult spațiu.

Echipată cu un cuțit durabil realizat din inox și prevăzută cu 3 site de tăiere care permit tocarea cărnii în funcție de preferințe – bucăți sau mari sau mai mici, acest model îți oferă posibilitatea să pregătești orice amestec rapid și ușor. Sitele de tăiere au dimensiunile de 3 mm, 5 mm și 7 mm.

Mai mult decât atât, cea mai bună mașină de tocat carne electrică Heinner vine echipată cu 3 accesorii speciale: accesoriu pentru cârnați, accesoriu pentru kebbe și accesoriu pentru roșii. Acestea sunt utile pentru folosirea zilnică oferind posibilitatea de a prepara diverse rețete folosind un singur aparat.

Datorită motorului puternic de 2100 de W și comenzilor ușor de accesat, vei putea toca până la 1,8 kg de amestec pe minut.

Pentru a asigura protecția motorului, mașina de tocat carne electrică este prevăzută cu funcția  Reverse. Aceasta împiedică suprasolicitarea aparatului și optimizează procesul de mărunțire. Astfel, prin accesarea acestei funcții vei putea elimina orice blocaj, fără să fie necesară deschiderea mașinii de tocat.

Mașină de tocat carne electrică Daewoo DMG2000B

Avantaje
 • Capacitate de mărunțire de 2.2 kg/minut
 • Putere de 2000 W
 •  Funcție Reverse
 • Sistem anti-alunecare
 • 3 site cu diametre variabile
 • 3 accesorii speciale

Mașina de tocat carne electrică Daewoo DMG2000B este un aparat performant, prevăzut cu o cuplă de angrenare metalică ce pune în mișcare mecanismul de rotire. Această dotare asigură o funcționare eficientă și rezultate perfecte la fiecare utilizare.

Daewoo DMG2000B are un design special, prevăzut cu model diamant, fiind într-o nuanță de negru – argintiu.

Pentru o stabilitate ridicată, cea mai bună mașină de tocat carne electrică Daewoo este prevăzută cu piciorușe de cauciuc. Acestea împiedică alunecarea aparatului în timpul utilizării și previne distrugerea accidentală a acestuia.

Lamele de tăiere sunt realizate din inox, fiind rezistente și durabile. Acestea garantează rezultate ideale indiferent de tipul de carne pe care intenționezi să îl toci.

În plus, această mașină de tocat carne electrică vine echipată cu 3 site care permit ajustarea modalității de tocare, în funcție de preferințele tale – fin, mediu sau mai mare.

Pentru pregătirea rețetelor ai la dispoziție 3 accesorii speciale – accesoriu pentru împingere, accesoriu pentru cârnați și accesoriu pentru roșii. Astfel, vei putea pregăti oricând preparatele tale favorite, economisind timp prețios.

Mai mult decât atât, pentru scurtarea timpului de lucru, acest model are o gură cu un diametru generos, care permite introducerea unei cantități mari de carne.

Performanțele ridicate de tocarea a alimentelor sunt asigurate de puterea mare de 2000 W a motorului. Acesta permite mărunțirea de până la 2.2 kg pe minut. Astfel, ai garanția că vei putea toca o cantitate mare de carne, fără să pierzi prea mult timp.

Aparatul va ține mereu pasul cu tine și va oferi cele mai bune rezultate, datorită cuplei de angrenare metalice care pune în mișcare mecanismul de rotire.

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică Daewoo este prevăzută cu funcția Reverse. Aceasta crește durabilitatea aparatului, împiedicând blocajele care pot apărea în timpul mărunțirii alimentelor care au o textură mai dură.

Sistemul anti-alunecare asigură o stabilitate ridicată, prevenind accidentele care pot apărea din cauza deplasării aparatului în timpul utilizării.

Mașină de tocat carne Tefal HV8 Plus NE685838

Avantaje
 • Capacitate de tocare de 2.6 kg/minut
 • Motor cu putere de 2000 W
 • Funcție Reverse securizată
 • Accesorii versatile
 • Prevăzut cu mâner și spațiu de stocare pentru accesorii
 • Lame durabile din oțel inoxidabil

Tefal HV8 Plus NE685838 este o mașină de tocat carne electrică puternică și versatilă. Aceasta asigură performanțe de durată datorită motorului puternic de 2000 W, prevăzut cu o protecție specială pentru reducerea uzurii.

În plus, cea mai bună mașină de tocat carne Tefal vine la pachet cu 5 conuri, ideale pentru o tocare mărunțită și mai mare a alimentelor, feliere sau răzuire.

Proiectată pentru a putea fi folosită cu ușurință și în siguranță, mașina de tocat carne electrică Tefal HV8 Plus NE685838 are un design ergonomic și compact.Aceasta este prevăzută și cu un mâner special, pentru a fi mai ușor de mutat.

Sistemul de stocare din dotare asigură depozitarea accesoriilor și a cablului de alimentare, astfel încât să nu ocupe mult spațiu.

Tefal HV8 Plus NE685838, considerată cea mai bună mașină de tocat carne electrică, permite prepararea unui număr mare de rețete datorită accesoriilor speciale din dotare. Acestea sunt: accesoriu pentru cârnați

 • accesoriu pentru suc de tomate
 •  accesoriu pentru kebbe
 •  accesoriu pentru feliere
 •  accesoriu pentru răzuire

Performanțele înalte de funcționare se datorează motorului durabil și puternic de 2000 W. Acest model este prevăzut și cu o protecție specială, mai exact cu o legătură metalică între suprafața de tocare și motor. Aceasta reduce uzura motorului în timpul funcționării pentru a asigura o durată de viață mai mare.

Mai mult decât atât, cea mai bună mașină de tocat carne electrică Tefal poate procesa până la 2.6 kg de carne pe minut. Astfel, vei putea mărunți o cantitate mare de alimente pentru preparatele tale, repede și ușor.

Modelul Tefal HV8 Plus NE685838 este prevăzut cu funcția Reverse pentru a putea toca în siguranță orice tip de alimente, inclusiv alimente cu texturi mai dure.

Pentru prevenirea deteriorării motorului din cauza pornirii accidentale a motorului în sens opus, această funcție de rotire în sens invers (Reverse) este securizată.

Mașină de tocat Bosch MFW68660

Avantaje
 • Capacitate de mărunțire de până de 4,3 kg/minut
 • Motor cu putere de 2200 W
 •  3 site de mărimi diferite
 • 4 cilindri de răzuire și feliere
 • Sistem integrat de depozitare a accesoriilor
 • Sistem anti-alunecare

În cazul în care îți dorești o mașină de tocat carne electrică, cu o capacitate mare de tocare, capabilă să îndeplinească diverse funcții de preparare a alimentelor, poți alege modelul Bosch MFW68660.

Acesta asigură mărunțirea unei cantități de până la 4,3 kg de alimente pe minut. Mai mult decât atât, cu acest aparat vei putea felia și răzui diverse alimente pentru rețetele tale și vei putea prepara diverse sucuri sau sosuri.

Mașina de tocat carne electrică Bosch MFW68660 are un aspect plăcut, fiind într-o nuanță de negru – argintiu. Dimensiunile reduse de 19,9 cm înălțime, 29,5 cm lățime și 25,4 cm lungime și greutatea netă de 6,19 kg asigură o utilizare și o depozitare facilă.

În plus, pentru o manevrare mai practică și mai ușoară, acest model este prevăzut cu un mâner special.

Realizată din materiale calitative și prevăzută cu lame din inox, cea mai bună mașină de tocat carne electrică Bosch asigură o durabilitate mare și performanțe ridicate de procesare a alimentelor.

Pentru o mărunțire preferențială, poți folosi cele trei site realizate din oțel inoxidabil cu diametru de: 3 mm, 4,8 mm sau 8 mm.

Mașina de tocat carne electrică Bosch MFW68660 este prevăzută și cu 4 cilindri care asigură răzuirea și felierea rapidă și eficientă a alimentelor, pentru a putea pregăti în cel mai scurt timp chiar și rețete mai complexe. Aparatul dispune și de accesorii pentru prepararea cârnaților sau kebbe.

Pentru prepararea sosurilor sau a sucurilor din fructe și legume poți utiliza storcătorul din dotare.

Fiabil și performant, motorul de 2200 de W asigură mărunțirea oricărui tip de aliment într-un timp scurt. Capacitatea maximă de tocare este de 4,3 kg/minut.

Funcția de inversare împiedică blocarea aparatului atunci când mărunțește alimente care sunt mai greu de procesat. Aceasta elimină eficient alimentele blocate și asigură o funcționare optimă.

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică Bosch este prevăzută și cu un compartiment integrat care permite depozitarea accesorilor, pentru a le păstra mereu la îndemână.

Pentru mai multă siguranță, aparatul este prevăzut cu piciorușe de cauciuc care împiedică alunecarea acestuia în timpul utilizării.

Mașina de tocat carne electrică este un dispozitiv modern care vine la pachet cu diverse accesorii speciale, menite să îți ușureze munca. Aceasta este un ajutor de nădejde în orice bucătărie, datorită facptului că te ajută să mărunțești eficient alimente și să pregătești diverse rețete mult mai rapid.

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică pentru tine trebuie aleasă în funcție de așteptările tale și de aspectele referitoare la rutina ta în bucătărie.

Astfel, înainte de a face o alegere, este indicat să iei în considerare frecvența utilizării aparatului, capacitatea potrivită pentru familia ta și bugetul de care dispui.

Detalii pe care trebuie să le iei în considerare pentru a alege cea mai bună mașină de tocat carne electrică

Pentru a face o alegere inspirată îți recomandăm să achiziționezi o mașină de tocat carne electrică abia după ce studiezi cu atenție câteva aspecte esențiale pe care trebuie să le îndeplinească un produs calitativ.

Așadar, atunci când cauți cea mai bună mașină de tocat carne electrică pentru tine ghidează-te după criteriile de bază ale acesteia, precum, capacitatea de tocare/minut, puterea, accesorile și funcțiile.

Capacitatea de tocare

Mașinile de tocat carne electrice pot avea diverse capacități de tocare. Astfel, pe piață vei găsi aparate care au o capacitate de tocare mai mică, sub 1,5 kg/min. Mașinile care au o capacitate medie pot toca între 1,5 și 2 kg/min. Modelele care au o capacitate mare pot toca peste 2 kg/minut.

Cea mai bună mașină de tocat electrică pentru tine este cea care se potrivește cu necesitățile tale. Astfel, dacă obișnuiești să gătești frecvent cantități mai mari de alimente este indicat să te orientezi spre un model care are o capacitate mai mare.

În cazul în care o vei folosi destul de rar, iar familia ta nu este numeroasă, este recomandat să alegi un aparat care are o capacitate mai mică sau medie.

Puterea aparatului

Puterea de tocare a unei mașini de tocat carne electrică se măsoară în watti. Aceasta indică rapiditatea de procesare a alimentelor.

Motoarele de putere mică au sub 1000 W. Cele de putere medie au o putere cuprinsă între 1000 și 1500 W. Modelele mai puternice au peste 1500 W.

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică pentru tine trebuie să fie suficient de puternică pentru a putea toca eficient și rapid orice tip de aliment.

Cu cât puterea este mai mare, cu atât mașina de tocat carne electrică va măcina mai rapid. Astfel, este recomandat să alegi un model care are o putere de minim 1000 W.

De menționat este faptul că deși un model mai puternic implică un consum mai ridicat de energie, timpul de tocare este mai mic. Astfel, acesta nu va genera costuri mai mari.

Accesoriile de bază și funcții

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică trebuie să fie prevăzută cu câteva accesorii de bază care să îți permită prepararea unui număr mare de rețete.

Astfel, pentru a fi cu adevărat eficientă, mașina de tocat carne electrică trebuie să fie echipată cu un minimum de trei site, cu ajutorul cărora să poți mărunți alimente fin, mediu sau mai mare.

Modelele mai performante sunt prevăzute cu diverse accesorii utile, precum accesoriu pentru cârnați, accesoriu pentru kebbe, accesoriu pentru sucuri de roșii sau sosuri.

Pe lângă diversitatea accesoriilor este recomandat să ții cont și de calitatea acestora. De aceea, este important să alegi un model cu accesorii rezistente și durabile, care se pot curăța ușor.

În plus, pentru performanțe ridicate de tocare și durabilitate, îți recomandăm să alegi un model care este prevăzut cu cuțite realizate din oțel inoxidabil.

Pentru o funcționare optimă chiar și în cazul în care dorești să mărunțești alimente care au o textură mai tare, optează pentru o mașină de tocat carne prevăzută cu funcția Reverse. Aceasta împiedică blocarea aparatului în timpul utilizării.

Cele mai populare întrebări și răspunsuri despre mașinile de tocat carne electrice

  Care e cea mai bună mașină de tocat carne electrică?

1

Care e cea mai bună mașină de tocat carne electrică?

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică este cea care îți asigură performanțe ridicate de tocare a alimentelor, într-un timp cât mai scurt.

De asemenea, cea mai bună mașină de tocat carne este cea care funcționează optim și asigură tocarea unei cantități mari de alimente, de minimum 1 kg/minut.

În plus, pentru a fi cu adevărat eficientă, mașina de tocat carne electrică trebuie să aibă o putere de minimum 1000 W și să fie prevăzută cu funcția Reverse pentru a împiedica blocarea în timpul utilizării.

Din dotarea unei mașinii de tocat nu trebuie să lipească accesoriile speciale, precum site cu diametru diferit, accesoriu pentru cârnați, accesoriu pentru kebbe sau accesoriu pentru sucuri de tomate.

În această categorie regăsim modelele Star-Light MG-120BW, Heinner MG-2100BKWH  sau Tefal HV8 Plus NE685838.

2

Care sunt diferențele dintre mașinile de tocat carne electrice și cele manuale?

Mașinile de tocat carne manuale sunt cele simple, care implică depunerea unui efort fizic considerabil în mărunțirea alimentelor.

Acestea sunt recomandate în cazul în care obișnuiești să o folosești doar de câteva ori pe an și ai nevoie să mărunțești cantități mici de carne. Avantajul lor este că tu poți controla și manevra intensitatea aparatului.

Spre deosebire de cea manuală, o mașină de tocat carne electrică va face toata treaba în locul tău, mult mai rapid și mai eficient.

Tot ce trebuie să faci este să introduci alimentele pe care dorești să le mărunțești și să apeși pe butonul de pornire.

În plus, acestea vin echipate cu diverse accesorii menite să îți permită pregătirea unui număr mare de rețete culinare.

3

Cum cureți mașina de tocat carne electrică?

Mașina de tocat carne electrică necesită o întreținere optimă pentru a asigura performanțe de durată. Astfel, este recomandat ca după fiecare utilizare, să toci o felie de pâine pentru a absorbi grăsimea și uleiul rămas în interiorul acesteia.

După acest proces este indicat să  dezasamblezi componentele mașinii – sitele, cuțitele, accesoriile și corpul mașinii și să le cureți cu apă caldă și detergent degresant.

După ce acestea s-au uscat complet, poți asambla aparatul și să îl depozitezi până la următoarea utilizare.

De menționat este faptul că unitatea în care este amplasat motorul nu trebuie spălată. Aceasta poate fi ștearsă ușor cu o lavetă umedă.

4

Ce mărci de mașini de tocat carne sunt bune?

Pe piață vei găsi nenumărate modele de mașini electrice de tocat carne, mai mult sau mai puțin calitative. Pentru a alege cea mai bună mașina de tocat carne electrică pentru tine, care să îți asigure performanțe ridicate pe termen lung, este recomandat să te orientezi spre o marcă serioasă, cu renume.

Astfel, este recomandat să alegi una din mărcile precum Tefal, Bosch, Hainner, Daewoo sau Star-Light care sunt recunoscute pentru standardele înalte de realizare a produselor și durabilitatea acestora.

5

Cum poți ascuți cuțitele mașinii de tocat carne electrice?

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică este prevăzută cu cuțite realizate din oțel inoxidabil. Aceste cuțite au un rol esențial în procesul de tocare, asigurând mărunțirea rapidă și eficientă a alimentelor.

Pentru rezultate optime de fiecare dată este important ca lamele să fie ascuțite corespunzător. Astfel, acestea pot fi optimizate cu ajutorul unei mașini speciale sau poți opta pentru achiziționarea dispozitivelor abrazive pe care le vei găsi pe piață, care au fost concepute  pentru acest scop.

După ascuțirea lamelor este recomandat să speli bine cuțitul folosind apă caldă și detergent. Pentru a evita apariția ruginei, asigură-te ca îl vei asambla sau depozita abia după ce s-a uscat complet.

Te-a ajutat acest articol?

Lasă un comentariu

2023 eReview. Toate drepturile rezervate.

error:
eReview
Logo
Register New Account
Resetează parola